BINE ATI VENIT!

Restaurant mancaruri traditionle indiene- Karishma Bucuresti

Restaurantul indian Karishma, situat in capitala Romaniei,  are o atmosfera ce reprezinta o invitatie la eleganta, comfort si rafinament. Un meniu inspirat din delicata bucatarie indiana, cu mancaruri traditionale si moderne facute din cele mai fine si mai proaspete ingrediente.

Restaurantul indian Karishma, foloseste o serie de condimente proaspete, picante si aromate de pe intreg tinutul Indiei sunt imbinate in fiecare zi cu o maiestrie veche de sute de ani, indispensabila bucatariei indiene.

Contrar zvonurilor, mancarea indiana nu este si nici nu trebuie condimentata in exces astfel incat sa nu poata fi savurata. De fapt, arta bucatariei indiene sta in rafinamentul condimentarii. Pentru a putea satisface toti clientii nostri, noi oferim diferite niveluri de condimentare pentru aproape toate mancarurile din meniu.

Savurati aromele exotice si gusturile subtile ale celei mai fine bucatarii indiene, ce isi are originile in bogata regiune din nordul Indiei! Simtit-va ca acasa si bucurati-va de ospitalitatea noastra si de mancarurile autentice pe care vi le oferim!

Aici la Karishma noi ne straduim sa facem miracole in fiecare zi si ne dorim ca si voi sa fiti o parte din aceste miracole.

Catering

Pentru organizarea de Evenimente speciale
va punem la dispozitie Servicii complete de catering.

Pentru orice comanda de take away aveti un discount de 10%

Strada Iancu Capitanu, Nr.36, Bucuresti, Romania

Adresa: Strada Iancu Capitanu, nr. 36, Bucuresti,Romania
Telefon: 0040 21 2525157
Pentru Rezervari completeaza si trimite formularul de mai jos

Se pot organiza mese festive.

Va asteptam!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *